понеділок, 21 вересня 2015 р.

Ініціативна молодь 3



  Громадський центр «Ділові ініціативи» спільно з Малопольським Інститутом місцевого самоврядування та адміністрації, м. Краків за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща, за співпраці з Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти в рамках програми «Польська допомога задля розвитку-2015» розпочав реалізацію проекту «Ініціативна молодь-3: Практичне застосування інструментів навчання підприємництва в українській системі освіти».
  Цей проект скерований на впровадження нових елементів ефективної системи навчання підприємництва молоді на етапі шкільної освіти.
    Після проведеного відбору анкет була сформована група учасників у складі 25 осіб.  Участь в проекті взяли  представники Тернопільської, Чернівецької та Івано-Форанківської областей.
     Перший навчальний молодь відбувся 14-16 вересня в м. Івано-Франківську.  Польські педагоги Рената Палінська та Томаш Палінські – із гімназії у м. Нєполоміци (Малопольське воєводство) допомагали у навчанні своїм українським колегам.

Від нашого району у реалізації проекту почали працювати викладач Надвірнянського коледжу НТУ Гаврилюк Надія Миколаївна та вчитель Надвірнянського ліцею, методист РІМЦ - Ковальчук Олег Олексійович.

      28-30 вересня пройшов другий навчальний молодь, де учасники вчились працювати з платформою Moodle. Нашими наставниками цього разу були пан Мачей та пан Павел із Кракова

Немає коментарів:

Дописати коментар