понеділок, 24 липня 2017 р.

Перемога в Юніор-Бізнесі-4



4 липня 2017 року п'ятнадцять команд із західних областей України змагались у конкурсі бізнес-ідей в місті Івано-Франківську.


Дійство відбулось у готелі "Станиславів" у конференц-залі. Організаторами виступила громадська організація "Ділові ініціативи", освітянські структури регіонів учасників змагань. Змагання уже стали четвертими (чотири роки поспіль). Фіналу передували заочні змагання ідей, із яких 15 отримали право змагатись очно.


Серед фіналістів опинилась і команда Надвірнянського ліцею у складі Гуцуляк Анастасії, Поповича Михайла та Бабюка Василя під наставництвом Ковальчука Олега Олексійовича.

Журі конкурсу було представлено відомими підприємцями та науковцями, котрі на місці "не відходячи від каси" і визначили переможців.

Усі команди отримали призи, три команди отримали пакети квитків в кінотеатр "Люм'єр" і найголовнішу нагороду - стажувальну поїздку в Краків отримали преставники Чернівецького політехнічного коледжу, Більшівцівської ЗОШ (територіальна громада в Галицькому районі) і представники Надвірнянського ліцею.



Р.S. Зараз команда збирає необхідні документи для нагородної поїздки у Польщу.

Немає коментарів:

Дописати коментар