четвер, 17 травня 2018 р.

Участь у круглому столі в Лаврі

15 травня представники відділень наук про Землю МАН з усієї України зібрались у Києво-Печерській лаврі. Тут Національним центром «Мала академія наук України» спільно з Національним Києво-Печерським історико-культурним заповідником, Інститутом географії НАН України та Київською МАН був організований Всеукраїнський круглий стіл методистів та наукових керівників відділень наук про Землю МАН України. Темою круглого столу був вплив кліматичних,  гідрологічних та геологічних умов на збереження історичних пам’яток.

Перед присутніми виступили: Рудник Олександр Володимирович, в.о. генерального директора  Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника; Лихота Світлана Олексіївна, заступник директора з методичної роботи Національного центру «МАН України», Васинюк Володимир Олексійович, заступник директора КПНЗ «КМАНУМ» з навчально- методичної роботи; Курлова Зінаїда Олександрівна, завідувач відділення наук про Землю Київської МАН та інші.
У роботі круглого столу взяв участь методист РІМЦ та вчитель Надвірнянського ліцею, Олег Ковальчук, підготувавши виступ про чинники збереження історичної пам'ятки - Пнівського замку.
Також учасникам круглого столу була запропонована змістовна екскурсія Києво-Печерською Лаврою.



Немає коментарів:

Дописати коментар