вівторок, 22 грудня 2020 р.

Онлайн-перемоги на "Екогеофорумі 2020" учнів Надвірнянського ліцею


 Враховуючи вимоги карантинних обмежень «Молодіжний екогеофум – 2020» відбувся 10 грудня в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу в режимі відеоконференцій. Захід організовано керівництвом Інституту природничих наук і туризму за підтримки Міністерства освіти і науки України,  Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА. Учасниками форуму стали учні закладів середньої освіти та студенти коледжів м. Івано-Франківськ та Івано-Франківської області, які цікавляться науковими дослідженнями у сфері збереження навколишнього середовища.

вівторок, 17 листопада 2020 р.

Онлайн-перемоги надвірнянських ліцеїстів на загальнодержавному етапі МАН



5-8 листопада 2020 року промайнув фінал (ІІІ загальнодержавний етап) конкурсу-захисту дослідницьких проєктів МАН за новими правилами, оновленим форматом і вперше ‒ онлайн.


четвер, 5 березня 2020 р.

Черговий успішний фініш обласних олімпіад

Завершився ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з основних навчальних предметів у 2019-2020 навчальному році. На ІІІ етап олімпіад були включені в одну команду учні Надвірнянського району разом з представниками Делятинської, Переріслянської та Ланчинської громад. 

Учнями здобуто 49 переможних місць (1 перше місце, 7 других та 41 третє). 
З них 38 місць здобули учні Надвірнянського ліцею,
4 - Чорнопотоківського ліцею (Делятинська ОТГ),
2 - Гаврилівського ліцею (Переріслянська ОТГ),
по 1 - Переріслянського ліцею (Переріслянська ОТГ), Делятинського ліцею №3 (Делятинська ОТГ), Надвірнянської ЗОШ І-ІІІ ст№1, Надвірнянської ЗОШ І-ІІІ ст№4, Пнівської ЗОШ І-ІІІ ст.

вівторок, 3 березня 2020 р.

МАН 2020 - перемоги на ІІ (обласному) етапі


29 лютого - 1 березня 2020 року в приміщеннях Прикарпатського університету пройшов 2 (обласний) етап конкурсу-захисту учнівських робіт Малої академії наук.
Привітали учасників, їх наукових керівників та батьків представники влади, проректори провідних вищих навчальних закладів Івано-Франківська, керівництво обласної Малої академії.

вівторок, 21 січня 2020 р.

II (районний) етап олімпіад для Надвірнянського ліцею у 2019-20 навчальному році

У 2019-2020 навчальному році олімпіадний марафон в Надвірнянському ліцеї розпочався досить вдало. 
В ІІ (районному) етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад 51 учень здобув 102 переможних місця (28 перших, 44 других та 30 третіх місць). 
Також треба зазначити, що збірні команди Надвірнянського району на ІІІ (обласний) етап сформовані переважно з учнів Надвірнянського ліцею - 59 місць із 80.
І уже успішно розпочато ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад. Тільки з двох предметів (економіка та астрономія) ліцеїсти здобули 11 перемог (другі та треті місця).

Крім того здобуто перемоги в ІІ (районному) етапі Міжнародних конкурсів імені Тараса Шевченка (5 учнів) та імені Петра Яцика (4 учні).