середу, 26 травня 2021 р.

Золото та срібло. Надвірнянські "академіки" в онлайн-Києві.

Завершився фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів МАН

Частина інформації та фото взято із сайту Малої академії: http://man.gov.ua

Чотири дні драйву і боротьби, десятки нових знайомств та унікальних історій, безліч сердець, закоханих у науку, – це фінал конкурсу-захисту МАН в Києві, який пройшов 14-17 травня 2021 року.


А ще учасників вітали науковці світового рівня, переможців оголошував зірковий гість, а команда МАН презентувала нову айдентику. Фінал був дійсно цікавим, але давайте по черзі.

Цього року в конкурсі МАН взяли участь понад 100 000 дітей з усієї України. До фіналу дійшли 1100 учасників з найкращими проєктами. Обирати серед них переможців було нелегко. Захист відбувався онлайн, тож експерти спілкувалися з учасниками через Zoom.

Майже 300 членів журі оцінювали дослідницькі проєкти та знання учасників упродовж двох днів: під час постерного захисту і наукової конференції. Ставили бали і визначали переможців та призерів, які отримають стипендію Президента України.

Переможців на церемонії закриття фіналу оголошував зірковий гість – Сергій Притула. Ведучий свого часу теж був учнем МАН і на власному досвіді знає про переживання, докладені зусилля учасників під час цього змагання. А ще він добре знає: колишніх МАНівців не буває, бо це ціла спільнота, яка з кожним роком тільки зростає.

Значних успіхів досягли учні Надвірнянського ліцею "Престиж". Від Надвірнянської громади за результатами обласних змагань двоє учнів були включені в команду області. Кожен досягнув фантастичного результату:

Савчук Сергій (11 клас) здобув абсолютну перемогу (золоту медаль) у секції фінанси, грошовий обіг і кредит.


Некрас Тетяна (9 клас) здобула друге місце (срібну медаль) у секції економічна теорія та історія економічної думки.


Науковий керівник в обох секціях - Ковальчук Олег Олексійович.

Немає коментарів:

Дописати коментар