понеділок, 20 грудня 2021 р.

Перемоги Надвірнянських ліцеїстів у Харкові


Відповідно до наказу Міністерства освіти i нayки України № 913 від 17.08.2021 Всеукраїнська учнівська інтернет-олімпіада з економіки у 2021/2022 навчальному році відбулася на базі Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна.



Перший відбірковий етап складався з двох турів, які проводились дистанційно на базі платформи Moodle.
На початку змагань, у листопаді 2021р, стартували 456 учнів з усієї України, які представляли майже усі області України.
У другому турі (розв'язування економічних задач) залишилось понад 200 учнів. А за сумою набраних балів виявлено 60 учнів, яких було запрошено в Харків на фінал.


Усі 8 фіналістів інтернет-олімпіади з економіки із Івано-Франківської області, як виявилось, є учнями Надвірнянського ліцею "Престиж": 
Шовгенюк Христина - 11 клас
Некрас Тетяна - 10 клас
Багрійчук Аліна - 10 клас
Татарчук Ангеліна - 10 клас
Ніколаєва Валерія - 10 клас
Слободян Андрій - 10 клас
Охотник Артем - 10 клас
Павлів Неоніла - 9 клас (а змагалась Неоніла із 10-класниками, так як для 9 клас окремо не виділявся).

Щоб скористатись запрошенням на фінальні змагання в Харкові команді прийшлось вирішити ряд організаційних та фінансових питань, в чому отримали допомогу від  начальника Управління освіти Надвірнянської міської ради - Тетяни Дзем'юк, головного спеціаліста - Лілії Івасик та директора Надвірнянсько ліцею - Олександра Бакая. Частину фінансових витрат довелось взяти на себе батькам учнів. 
Вирішивши всі проблеми, команда учнів Надвірнянського ліцею під керівництвом учителя економіки, Ковальчука Олега Олексійовича, та педагога-організатора, Волошинович Алли Володимирівни, прибула в Харків, попередньо відвідавши Київ, і успішно виступила на фіналі інтернет-олімпіади.

І хоча основні призові місця залишились у господарів-харків'ян, учениця 10 класу Татарчук Ангеліна здобула диплом переможця ІІІ ступеня. Інші - стали дипломантами-фіналістами.

Учні та вчителі, крім навчальних змагань, змогли відвідати цікаві місця в Києві та Харкові, здійснити екскурсії у музей археології та зоопарк Харкова.





 

Немає коментарів:

Дописати коментар