вівторок, 4 липня 2023 р.

Здобутки на Національному фіналі Міжнародної економічної олімпіади


1 липня 2023р. у м.Києві (університет "Київська школа економіки") пройшов Національний фінал Міжнарожної економічної олімпіади.

Учасниками Національного етапу стали переможці 5 регіональних олімпіад (Північ, Південь, Захід, Схід і Центр), які відбулись 8-9 квітня 2023р. 

Регіон "Захід" у себе включав Закарпатську, Чернівецьку, Івано-Франківську, Львівську, Тернопільську, Волинську, Рівненську та Хмельницьку область.

Проте за результатами регіонального етапу олімпіади тільки чотири західні області отримали право делегувати учнів на Національний етап: по три учні зі Львова та Хмельницького, два - із м.Рівне і одна учениця із Надвірнянського ліцею "Престиж" - Вікторія Ковальчук. Вікторія стала не тільки єдиною представницею Івано-Франківської області на Національному фіналі, але і єдиною випускницею 9 класу. Інші учасники закінчили 11 або 10 клас, а програма змагань для всіх була однаковою. 

На національному етапі організатори (Bendukidze Free Market Center, Economic Fundamentals Initiative та Kyiv School of Economics при сприянні Міністерства освіти і науки) створили комфортні і безпечні умови для проведення олімпіади.



Немає коментарів:

Дописати коментар