понеділок, 22 жовтня 2018 р.

Районний семінар географів біля Білого Каменя

19 жовтня 2018 року пройшло планове засідання районного методичного об'єднання вчителів географії. Місце проведення для географів були доцільним - геологічна та природоохоронна пам'ятка "Скеля Білий Камінь", що знаходиться на межі Надвірнянського району та Яремчанської міськради, біля вершини Пірс-Дора.


Організований семінар керівником методичного об'єднання вчителів географії району, вчителем географії Надвірнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, вчителем-методистом, Гаврилюк Валентиною Степанівною та вчителем географії Надвірнянської ЗОШ І-ІІІст. №3 - Пекарською Світланою Ігорівною.
 

Загальну координацію здіснено методистом РІМЦ - Ковальчуком Олегом Олексійовичем. Допомогу в організації надано Надвірнянською міською радою.
Пекарська Світлана Ігорівна поділилась зібраною інформацією про пам'ятку природи та історії "Скеля Білий Камінь" та досвідом використання цього та аналогічного матеріалу в навчальному процесі.

 
Керівник методоб'єднання Гаврилюк Валентина Степанівна ознайомила вчителів з новими підходами до навчання географії в школі, зокрема про особливості формування учнівських компетентностей на уроках географії.


Кожен з учасників семінару поділився власним баченням та досвідом використанням місцевого матеріалу для виховання свідомого громадянина України.
 








Немає коментарів:

Дописати коментар