суботу, 3 листопада 2018 р.

Срібний кубок на 14 турнірі юних економістів


28 жовтня - 1 листопада 2018 року команда "Черлені пацьорки" Надвірнянського ліцею перебувала на заключному загальнодержавному етапі Всеукраїнського турніру юних економістів у м.Луцьк. В змаганнях взяло участь загалом 16 команд з різних куточків України.


Потрапити туди вдалось не тільки завдяки своїм успіхам на турнірному полі, але і фінансовій підтримці випускника Надвірнянського ліцею Олександра Косована, організаційній підтримці директора Надвірнянського ліцею - Антона Ревтюка та начальника відділу освіти Надвірнянської РДА - Степана Северилова. Треба зазначити, що Олександр Косован уже втретє допомагає із фінансовим організаційним внеском юним економістам Надвірнянського ліцею.


Змагання відбувались у формі доповідання, опонування, рецезування та дискутування на важливі теми сучасної економічної дійсності. Протягом 29-30 жовтня відбувались відбіркові змагання за результатами яких половина (вісім) команд вийшла у півфінал. Це три команди з Харкова, дві з Луцька, по одній з Хмельницька та Сумської області (м.Конотоп) і ми - з Надвірної. 



Усі члени команди, як мінімум по два рази виступали індивідуально, а також були надактивними у командному дискутуванні.
А це Штогрин Станіслав - 11 клас, Юркевич Вікторія, Лавринович Анна, Шпинта Христина (капітан) - 10 клас та Гуменюк Надія - 9 клас. 
Турнір проходив хоч і безкомпромісно, але дуже доброзичливо. І учні, які тільки що були жорсткими суперниками, у перервах діляться один з одним своїми радостями і горем, фотографуються, обмінються ідеями.


Півфінальні змагання пройшли 31 жовтня і у фінал вийшли команди Луцька, Харкова і ...Надвірнянського ліцею.
Фінал пройшов 1 листопада на великій сцені. На гру фіналістів змогли подивитись усі бажаючі.
Заключну доповідь за результатом жеребкування вийшло проголосити учениці 9 класу Надвірнянського ліцею - Гуменюк Надії. І враховуючи попередню гру всієї команди це привело до другого місця на турнірі. Першість уже вчетверте підряд взяла команда м.Луцьк "Віста"
Найбільш титулованим індивідуально виявилась Надія Гуменюк - отримавши (разом ще з двома учасниками) відзнаку "Асоціації колишніх гравців"

та титул "Надія турніру". Відзнаку отримала і Юркевич Вікторія - спеціальний приз "Обличчя турніру". 



Немає коментарів:

Дописати коментар