четвер, 7 листопада 2019 р.

Успіх на 15 турнірі юних економістів в Харкові


28 жовтня - 1 листопада 2019 року в м. Харкові пройшов фінальний етап 15 Всеукраїнського турніру юних економістів. 
У наукових змаганнях взяли участь 18 команд з 9 адміністративних одиниць нашої держави: м. Харків (9 команд), Волинської області (2 команди) та по 1 команді із Сумської, Донецької, Дніпропетровської, Житомирської, Хмельницької, Чернівецької та Івано-Франківської областей (команда "Черлені пацьорки" Надвірнянського ліцею).
У складі команди проявляли свою майстерність доповідати, опонувати, рецензувати та дискутувати на актуальні економічні теми Депутат Денис (капітан), Шпинта Христина, Лавринович Анна - учні 11 класу та Гуменюк Надія і Савчук Сергій - 10 клас.
Проживали та змагались учні на базі комунального закладу "Харківська санаторна школа №11", де були створені найкращі умови для проживання та комфортної участі в турнірі.
Активну участь у проведенні турніру взяли Харківські вищі навчальні заклади.


Журі турніру було представлено справжніми фанатами економічної науки із усієї України - науковцями, викладачами вишів, вчителями та студентами, які в минулому були непересічними турнірниками.
Після двох днів запеклих турнірних баталій у півфінальні змагання, за правилами, вийшла тільки половина команд (6 команд з Харкова, 2 - з Луцька та "Черлені пацьорки"). Де у безкомпромісній та напруженій боротьбі команда з Надвірнянського ліцею (так як і команди з Луцька) здобула переможне третє місце. Перше та два другі залишили за собою харківські команди.
Також не обійшли нашу команду індивідуальні нагороди. Шпинта Христина отримала дві: "Міс Економіка" та особливу відзнаку від колишніх гравців.


Крім змагань учні мали змогу відвідати цікаві музеї, унікальні місця, поспілкуватись з багатьма представниками учнівської, студентської та викладацької громади України.


Участь в турнірі стала можливою не тільки завдяки довготривалій підготовці та певному фінансовому внеску учасників турніру, а і організаційній допомозі директора ліцею - Антона Омеляновича Ревтюка та фінансовій (відрядження) і організаційній підтримці начальника відділу освіти - Северилова Степана Вячеславовича.




Немає коментарів:

Дописати коментар