середу, 25 грудня 2019 р.

19 Всеукраїнська учнівська Інтернет-олімпіада з економіки в Одесі




Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 23.05.2019р. №712 «Про проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад з математики, фізики, хімії, біології, географії, економіки у 2019/2020 навчальному році» 21 грудня в м. Одеса розпочався фінальний етап ХІХ Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади.

Організаційний та науково-методичний супровід фінального етапу Інтернет-олімпіад забезпечило Міністерство освіти і науки України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», департамент освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації, комунальний заклад вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради». Захід відбувся за підтримки Одеської обласної державної адміністрації.


Інтернет-олімпіади проводиться щороку в два етапи:
перший етап – відбірковий, проводиться у травні-листопаді поточного року у заочній формі з обов’язковим використанням мережі Інтернет і має два або три тури;
другий етап – фінальний, проводиться в очній формі у місцях, визначених базовими організаціями, і має один або два тури. 
Цьогоріч у фінальному етапі змагань взяли участь 116 учнів з 13 областей України – Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Одеської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької.

З Івано-Франківської області участь у фінальному етапі взяли одинадцять учнів із п'яти закладів загальної середньої освіти з математики та економіки. До команди області увійшли і чотири учні Надвірнянського ліцею, які перемогли у відбіркових етапах з економіки. Це Депутат Денис, Юркевич Вікторія, Лавринович Анна (11 клас) та Гавринюк Аліна (10 клас). Підготував учнів - Ковальчук Олег Олексійович, вчитель Надвірнянського ліцею.

За результатами олімпіадних змагань Депутат Денис здобув 2 місце, інші стали дипломантами.
Крім змагань, організатори запропонували змістовну програму. Учасники олімпіади відвідали Одеський оперний театр, вірменський культурний центр імені Л. Х. Калустяна, історичні пам'ятки Одеси, а також змогли помилуватись штормовим Чорним морем.

Немає коментарів:

Дописати коментар