середу, 15 жовтня 2014 р.

7 обласний турнір юних географів

11-12 жовтня 2014 року у м. Івано-Франківськ пройшов сьомий обласний турнір юних географів. У змаганнях взяли участь 14 команд з різних куточків нашої області.  
Надвірнянський район представили дві команди:
збірна району "Північний полюс" у складі
Поповича Василя Петровича, Заяць Сюзанни Володимирівни - учнів 9 класу Фитьківської ЗОШ І-ІІІ ст,
Василаша Володимира Івановича, Поповича Максима Петровича - учнів 9 класу Волосівського НВК та учениці 10 класу Надвірнянського ліцею Лахви Роксолани Степанівни;
команда Надвірнянського ліцею "Страгора" у складі
Огерук Христини Дмитрівни - 11 клас
Гуменюк Тетяни Миколаївни - 11 клас
Юрчило Аліни Михайлівни - 10 клас
Дудишина Юрія Ігоровича - 10 клас
Ковальчука Олександра Олеговича - 8 клас.
Підготували команди вчителі географії: Фитьківської ЗОШ І-ІІІст. - Криска ОльгаВасилівна, Волосівського НВК - Старків Мар'яна Василівна та Надвірнянського ліцею - Ковальчук Олег Олексійович.


В роботі жюрі взяли участь: Сайко Василь Богданович, вчитель географії Добротівського НВК; Дунець Софія Ігорівна та Андріїв Надія Андріївна, студентки, колишні активні гравці турнірів з географії та економіки команд Надвірнянського ліцею.
У суботу, 11 жовтня, команди відіграли два відбіркові кола боїв, за результатами яких вийшли у півфінальні бої 7 команд. 
Команда "Північний полюс" в одному колі зайняла 1 місце із трьох команд, проте в іншому поступилась суперникам. І тільки загальна сума балів не дозволила вийти у півфінал. Треба зазначити, що "Північний полюс" - наймолодша команда турніру - залишила позаду ряд команд області, тому в майбутньому треба чекати більших успіхів.
Команда "Страгора", заробивши необхідну кількість балів, пройшла у півфінал і продовжила боротись у неділю, 12 жовтня.
У півфінальному змаганні "Страгора" зустілась із збірними м.Івано-Франківська та м.Коломиї. У складній і водночас дуже цікавій грі надвірнянські ліцеїсти вибороли право змагатись у фіналі.

У фінальний бій також пройшли збірна м.Калуша, команда природничо-математичного ліцею м.Івано-Франківськ, збірна м.Івано-Франківськ.
"Страгора" виборола друге абсолютне місце, поступившись тільки збірній м.Івано-Франківськ.

Немає коментарів:

Дописати коментар