середу, 2 листопада 2016 р.

12 Всеукраїнський турнір юних економістів на Житомирщині

24-28 жовтня 2016 року на Житомирщині (Тетерівська ОТГ) пройшов фінальний етап 12 Всеукраїнського турніру юних економістів. Участь у фінальному етапі взяли участь 15 учнівських команд з різних куточків України: 6 команд з м.Харків, 2 - з Волині, по одній команді з Івано-Франківщини, Сумщини, Херсонщини, Миколаївщини, Житомирщини, Луганщини та м.Кропивницький. Таким чином команда Надвірнянського ліцею "Черлені пацьорки" представляла не тільки Прикарпаття, а і весь Карпатський регіон та Галичину. 
Вдалось команді з Надвірної потрапити на ці змагання не тільки завдяки своїй підготовці, а і фінансовій підтримці Благодійного фонду Юрія Дерев'янка та організаційній підтримці директора Надвірнянського ліцею - Антона Ревтюка. 




Команда Надвірнянського ліцею (Софія Буній, Ігор Тітов, Мар'яна Лозяк, Іванна Іроденко, Ковальчук Олександр - учні, Олег Ковальчук - керівник команди) мала змогу не тільки змагатись. Проживали учні, вчителі та члени журі в санаторії "Дениші" 


на березі мальовничої річки Тетерів, змагання проходили в Денишівській ЗОШ І-ІІІ ст. Цікавою була екскурсійна програма організована господарями. Юні економісти відвідали вражаючий музей космонавтики в м. Житомир, меморіальний музей Сергія Корольова, Тригірський монастир, мальовничі місця на березі Тетерівського водосховища.
Гарну розважальну програму для втомлених науковими дискусіями учнів та керівників підготували у Тетерівській ЗОШ І-ІІІ ст. Для гостей підготували майстер-класи, цікаву концертну програму та цікаві конкурси. І в усьому цьому взяли участь юні економісти та їх вчителі.

28 жовтня відбулось урочисте закриття та нагородження переможців. Всі учасники нашої команди нагороджені дипломами та пам'ятними призами, а Ігор Тітов та Іванна Іроденко ще і дипломами за перемогу у окремих номінаціях.
На зворотній дорозі додому в м.Київ відбулась зустріч із колишніми гравцями "Черлених пацьорок", тепер студентами Київських вишів. Різні покоління турнірників знайшли спільну мову і провели цікаву прогулянку нічною столицею.



Немає коментарів:

Дописати коментар