неділю, 6 листопада 2016 р.

Чергова перемога на обласному турнірі юних географів 2016

22 жовтня 2016 року в м.Івано-Франківську у приміщенні Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника пройшов обласний етап 12 Всеукраїнського турніру юних географів. Участь у турнірі взяли сім команд: чотири з м.Івано-Франківськ (фізико-технічний ліцей, природничо-математичний ліцей, Українська гімназія №1, ліцей-інтернат для обдарованих дітей), збірна м.Калуш, команда Тлумацької гімназії та команда Надвірнянського ліцею.


До роботи у складі журі були залучені голова методоб'єднання вчителів географії Надвірнянського району Василь Сайко та методист РІМЦ Олег Ковальчук.
Команда Надвірнянського ліцею (у складі капітана Іванішака Назарія, Буній Софії, учнів 11 класу, Шпинти Надії, Віфлінзідер Ольги та Ковальчука Олександра, учнів 10 класу) у нелегкій боротьбі вийшла у фінал.
Також у фінал вийшли команди Української №1 та Тлумацької гімназій. У складі журі фіналу увійшли відомі науковці-географи нашої області та кращі вчителі. 
У досить рівній фінальній боротьбі перше місце виборола команда Української гімназії №1. А команда Надвірнянського ліцею розділила друге місце із командою Тлумацької гімназії.
Отож вітаємо наших юних географів із черговою перемогою на обласному рівні.

Немає коментарів:

Дописати коментар