понеділок, 7 листопада 2016 р.

Юніор-бізнес 2016

Цього року уже втретє проводився фінал щорічного конкурсу "Юніор бізнесу", який відбувся в рамках реалізації проекту "Активна молодь на ринку праці – підвищення якості професійного та підприємницького навчання в українських навчальних закладах з використанням методів моделювання". 
Захід відбувся 21 жовтня 2016 року в готелі "Станиславів" в м.Івано-Франківськ. Десять команд-фіналістів із західних областей України презентували свої бізнес-ідеї, конкуруючи в креативності, здатності презентувати свою ідею та вмінні її захищати і переконувати, що вона найкраща. Фіналісти продемонстрували свої підприємницькі здібності та знання основ бізнес-планування перед високоповажним журі у складі відомих підприємців та науковців.
У складі десяти фіналістів із Івано-Франківської, Чернівецької та Тернопільської областей потрапила і команда Надвірнянського ліцею у складі учнів 3-Б курсу (10 класу) Гуцуляк Анастасії, Поповича Михайла, Баб'юка Василя. Керівником команди виступив класний керівник учнів Петро Дмитрович Романчук, а організував учнів на бізнес-подвиг вчитель основ економіки Ковальчук Олег Олексійович.
Щоб дійти до фіналу спочатку наші учні із своєю бізнес-ідеєю потрапили у групу 75 команд, допущених до відбіркових змагань. Ідея вирощування та розповсюдження лохини сподобалась конкурсному журі і результат - фінальна 10. Достойно захистивши свою бізнес-ідею, учасники команди отримали призи та дипломи від організаторів і твердо вирішили готуватись до наступного змагання.


Немає коментарів:

Дописати коментар