пʼятниця, 17 травня 2024 р.

Ліцеїстка у фіналі «KSE Economy Recovery Competition»

Фото та частина інформації взята із
сторінки Kyiv School of Economics

«KSE Economy Recovery Competition» - це учнівська олімпіада (кейс-чемпіонат), де учасники протягом двох місяців перевіряли свої економічні знання та показали як добре справляються з аналізом проблем і вирішенням непростих реальних завдань, що виникають у процесі відновлення економіки в післявоєнний і воєнний період. Під час змагань учні прийняли участь в навчальних вебінарах та відвідали лекції з відомими економістами, дослідниками.
 


середа, 15 травня 2024 р.

Нові здобутки надвірнянців на ІІ Національному фіналі Міжнародної економічної олімпіади



Частина інформації та фото взяті із офіційної сторінки

11-12 травня 2024р. у м.Києві (університет "Київська школа економіки" та Освіторія Хаб) пройшов Національний фінал Міжнародної економічної олімпіади.

Економічна олімпіада в Україні проводиться вдруге Центром Бендукідзе (Bendukidze Free Market Center) у партнерстві з EFI (Economic Fundamentals Initiative) та за сприяння Міністерства освіти і науки України, підтримки Національний банк України, Київської школи економіки, Студії онлайн освіти EdEra і Українська академія лідерства.

понеділок, 13 травня 2024 р.

1 місце у ІІ Відкритому Всеукраїнському турнірі з фінансової грамотності


Частина інформації і фото взято

11 травня 2024 року відбулось урочисте закриття (звичайно онлайн) ІІ Відкритого Всеукраїнського турніру з фінансової грамотності, де серед закладів загальної середньої освіти України вдруге абсолютну перемогу (1 місце) здобула команда "Черлені пацьорки"  Надвірнянського ліцею "Престиж", а третє місце серед команд закладів вищої освіти - команда випускників цього ж ліцею "Пацьорки на пенсії" (офіційно - збірна КНУ, Могилянської академії, ЛНУ та ПНУ).