середу, 29 квітня 2015 р.

Конкурс-захист робіт в МАН (м.Київ). Економіка. Вперше - перше.

14-17 квітня в м.Київ пройшов ІІІ етап конкурсу-захисту робіт МАН в секціях математики, фізики, астрономії та економіки.
Нашу область представляла команда у складі 10 учнів (з них 4 - з Надвірнянського ліцею).
На економічних секціях змагалось троє учнів із нашої області (двоє, Огерук Христина та Гуменюк Тетяна, - з Надвірнянського ліцею, Босович Валентина із гімназії №1 м.Івано-Франківськ).
Відкриття змагань відбулось в приміщенні Національного еколого-натуралістичного центру, учасники змагань отримали вітання від перших осіб держави.
Приємно вразив виступ гурту "Хорея Козацька" та її лідера Тараса Компаніченка, у їх виконанні прозвучали музичні твори, які майже не почуєш з телеекранів. Нашим учня вдалось коротко поспілкуватись із паном Тарасом.
 
15-16 квітня відбулись інтелектуальні змаганнях юних науковців. За результатами написання контрольних робіт (для економічних секцій - з математики), попередньої оцінки наукових робіт та захисту роботи перед титулованим журі
Христина Огерук виборола абсолютне перше місце в секції "Мікро- та макроекономіка".
Треба зазначити, що перше місце в конкурсі-захисті МАН учнем із нашого Надвірнянського району здобуто вперше. Здобутим першим місцем Христина завдячує науковому керівнику, вчителю економіки, Олегу Ковальчуку та вчителю математики - Тетяні Степ'як, а також педагогічному колективу Надвірнянського ліцею.
Гуменюк Тетяна та Босович Валентина стали дипломантами конкурсу.
У відділеннях математики та фізики учениці Надвірнянського ліцею Гіль Вікторія та Мирослава Сєрова вибороли треті місця.



Немає коментарів:

Дописати коментар